De 5 meest gelezen artikelen over pensioen

Je kent Bouwpensioen misschien ook als ons magazine. Op Bouwpensioen online vind je niet alleen de meeste artikelen uit het magazine, maar ook video's en podcasts. Nieuwsgierig? We hebben alvast de 5 meest gelezen artikelen voor je op een rij gezet:
Drie mannen op een bouwplaats met hijskranen op de achtergrond

1. Hoe heeft bpfBOUW het gedaan in 2020?

Zorgen voor een betaalbaar en goed pensioen voor jou is het doel van bpfBOUW. 2020 was onder andere door de wereldwijde uitbraak van het coronavirus een jaar vol onrust. Hier merkten wij als pensioenfonds ook de gevolgen van. Toch zijn onze beleggingen vorig jaar 8,9% in waarde gestegen. Lees hoe we het hebben gedaan in 2020

Mannen aan het werk op een dak

2. Hoe hoog is jouw pensioen straks?

Je bouwt op verschillende manieren inkomen op voor later. Hoeveel krijg je ongeveer als je met pensioen gaat? Bekijk hoe je een overzicht van jouw inkomen voor later krijgt.

4 mannen werken aan de snelweg

3. Vraag & antwoord: pensioenpremie

Iedere maand betaal je samen met je werkgever jouw pensioenpremie. Waarom betaal je die premie? En wat krijg je ervoor terug? Lees 5 vragen en antwoorden over pensioenpremie

Stukadoor aan het werk

4. 5 redenen om na te denken over je pensioen

Ook al is je pensioen nog ver weg, er kunnen altijd dingen gebeuren die invloed hebben op je inkomen voor later. Lees 5 redenen om na te denken over je pensioen.

illustratie van een man die zijn hond een bot geeft

5. Vraag & antwoord: deeltijdpensioen

Wordt je dagelijkse werk te zwaar, maar wil je het nog niet missen? Dan is deeltijdpensioen misschien een oplossing. Daarmee kun je je werk geleidelijk aan afbouwen. Lees 5 vragen en antwoorden over deeltijdpensioen.

Icoon van vulpen

Lees meer