Word een van de nieuwe gezichten van bpfBOUW!

In nieuwsbrieven en op de website van bpfBOUW worden foto’s gebruikt waarop echte deelnemers en gepensioneerden van het fonds staan. De foto’s die bpfBOUW nu gebruikt, zijn al een paar jaar oud. Daarom worden er nieuwe foto’s gemaakt. De nieuwe foto’s zullen in online en offline communicatiemiddelen gebruikt worden.

Wie zoeken we

Op de foto’s die we gaan maken, beelden we een situatie uit. Bijvoorbeeld lunchen met het gezin of een fietstocht met uw partner. Kortom, iedereen kan zich aanmelden: van jong tot oud en ervaring is niet vereist. We werken met professionele fotografen die al veel foto’s voor bpfBOUW hebben gemaakt.

Op de werkplaats

We zijn ook op zoek naar deelnemers die we mogen fotograferen terwijl zij aan het werk zijn. Buiten op de werkplaats of binnen op kantoor.

Wanneer vindt de fotosessie plaats?

Nadat we uw aanmelding hebben ontvangen, bekijken we de mogelijkheden en welke situaties we kunnen fotograferen. In overleg met u en de fotograaf plannen we de fotosessie  in. 

Interesse?

Meld u aan! Stuur een e-mail naar communicatie@bpfbouw.nl. Geef uw naam, leeftijd en gezinssituatie door. Bijvoorbeeld of u getrouwd bent en kinderen hebt. Of misschien werkt u momenteel wel aan een bijzonder project waar u trots op bent en het leuk vindt om daar gefotografeerd te worden. 

Vergoeding

De mooiste foto’s krijgt u digitaal. Ook ontvangt u een VVV-cadeaubon van 50 euro.