Contact voor werkgevers

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Als u uw aansluitnummer bij de hand houdt, kunnen wij u sneller helpen.

In verband met preventieve gezondheidsmaatregelen zijn onze medewerkers minder of enkel per e-mail bereikbaar. Vermeld in uw e-mail uw aansluitnummer, zodat wij uw vraag kunnen beantwoorden. U ontvangt zo snel mogelijk antwoord op uw vraag.

Stuur uw vraag met vermelding van uw aansluitnummer naar premies@bpfbouw.nl. Vanwege Corona-maatregelen zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak. 

Stuur uw vraag met vermelding van uw aansluitnummer naar werkgevers@bpfbouw.nl. Vanwege Corona-maatregelen zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak. Laat het ons gerust weten als u wilt dat wij u terugbellen. 

Jeroen Filemon, Annelies van der Laan en Remco Visser zijn als relatiemanagers van bpfBOUW het aanspreekpunt voor werkgevers.

Jeroen Filemon Annelies
van der Laan
Remco Visser

Telefoonnummer:
06 52 41 09 17

Telefoonnummer:
06 51 27 26 86

Telefoonnummer:
06 30 23 24 05

Jeroen_Filemon_relatiemanager Annelies_van_der_Laan_relatiemanager Remco_Visser_relatiemanager

Regio: Utrecht, N-Brabant en
westelijk deel van Gelderland

Regio: Groningen, Friesland,
Drenthe, Flevoland, Overijssel
en oostelijk deel van Gelderland

Regio: N-Holland, Z-Holland,
Zeeland en Limburg

Weet u niet wie uw relatiemanager is?

Stuur uw vraag naar werkgevers@bpfbouw.nl. Vanwege Corona-maatregelen zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak. Laat het ons gerust weten als u wilt dat wij u terugbellen.