Lintopdrachten overslaan Verdergaan naar hoofdinhoud
 
Druk op deze button om naar de zoekfunctie te gaan. Druk op deze button en de tekst van deze pagina wordt voorgelezen. U kunt ook eerst een tekst selecteren en dan op deze button drukken, dan wordt alleen de selectie voorgelezen. Klik hier voor grotere letters. Klik hier om de paginatekst af te drukken.

Mijn Bouwpensioen


Mijn Bouwpensioen is voor werknemers en voor  gepensioneerden.
Mijn Bouwpensioen is een beveiligde website van bpfBOUW waarin u informatie over uw persoonlijke pensioensituatie kunt bekijken. Mijn bouwpensioen is bedoeld voor werknemers in de bouwnijverheid en voor gepensioneerden. Bij mijn bouwpensioen kunt u door middel van een berekening een inschatting maken hoe hoog uw pensioen zal worden. U kunt ook uw Uniform Pensioenoverzicht of pensioenbrief inzien. 

Uw persoonlijke gegevens zijn beschermd
Als u meer wilt weten over uw eigen situatie als u in de toekomst met pensioen gaat, dan kan dat alleen berekend worden op basis van uw persoonlijke gegevens. Denkt u hierbij aan de hoogte van uw inkomen, het aantal jaren dat u deelneemt aan de pensioenregeling, of u fulltime of parttime werkt, etcetera. Deze gegevens zijn privé en bpfBOUW gaat hier uiterst voorzichtig mee om. Dat zijn we wettelijk verplicht.

Uw toekomstige pensioensituatie berekenen via een beveiligde website
Het is natuurlijk wel makkelijk als u zelf uw toekomstige pensioensituatie direct online kunt laten berekenen. Daarom kunt u bij bpfBOUW uw persoonlijke gegevens opvragen via Mijn Bouwpensioen. Hier heeft u een toegangscode voor nodig. Deze moet u eerst aanvragen.

 

Hoe vraag ik een toegangscode aan voor "Mijn Bouwpensioen?"