Maak ff het sommetje 

Ooit komt het moment dat je gaat stoppen met werken. Dan wil je misschien wel gaan reizen, een bootje kopen of op stap met de (klein)kinderen. Wat is jouw pensioendroom? En heb je daar genoeg geld voor straks? Wij helpen je met het maken van het sommetje. Dan kan jij je pensioendroom vast in de steigers zetten. 

Extra potje voor jouw pensioendroom

Wij zorgen voor je pensioen, jouw geld voor later. En als het nodig is, kan je zelf een extra potje voor later opbouwen. Dan is het wel belangrijk dat je hier op tijd mee begint, want anders is het potje misschien niet groot genoeg. En dat zou zonde zijn. Maar misschien ben je er al mee begonnen? Hoe dan ook, er is een makkelijke manier om inzicht te krijgen in je financiële toekomst: door ff het sommetje te maken!

Man wil later gaan reizen

Maak het sommetje met Overzicht & Inzicht

In Mijn Bouwpensioen doet rekenhulp Overzicht & Inzicht het werk voor je. Je ziet dan snel of je genoeg geld voor later hebt. Maar dat is niet alles. Je ziet bijvoorbeeld ook of je eerder kan stoppen met werken.

Maak het sommetje

Zet je pensioendroom in de steigers

Wat je in Overzicht & Inzicht vindt

 
  • Je inkomen voor later. 
  • Wat je kan doen om genoeg inkomen te hebben voor je pensioendroom.
  • Of je eerder kan stoppen met werken.
  • Of je minder kan gaan werken.

In Overzicht en Inzicht hebben we al enkele gegevens voor je ingevuld, zoals je pensioen en toekomstige uitgaven. Je kunt zelf alles makkelijk aanpassen, zodat het bij jouw situatie past. Log direct in met DigiD en ga naar Overzicht & Inzicht.