BpfBOUW pakt twee prijzen op Pensioen Pro Award 2022

4 oktober 2022

BpfBOUW is op de Pensioen Pro Award 2022 in de prijzen gevallen. Pensioen Pro is een groot kennisplatform in de pensioensector. We kregen prijzen voor verantwoord beleggen en voor de langetermijnbelegger van het jaar. We willen onze deelnemers bedanken voor hun stem!

“We zijn heel blij met deze twee prachtige prijzen die bpfBOUW in ontvangst mocht nemen,” zegt David van As, algemeen directeur bij bestuursbureau bpfBOUW. “De themaprijs voor verantwoord beleggen is een stimulans voor het fonds om hierop steeds scherp te blijven.”

Samen blijven bouwen

De jury roemde bpfBOUW op het gebied van sociaal vastgoed, met investeringen in onder meer middenhuur en zorgappartementen. Een jurylid over bpfBOUW: “Sociaal vastgoed voor een goede oude dag helpt de hele samenleving: beter wonen, maar ook doorstroming op de woningmarkt!”

Van As benadrukt dat bpfBOUW, samen met Bouwinvest, zich op het gebied van sociaal vastgoed blijft inzetten. “Financieel en maatschappelijk rendement gaan zo hand in hand. En daar zijn de deelnemers van het fonds mee gebaat.”

Genomineerd voor Pensioenfonds van het Jaar

BpfBOUW was ook genomineerd als 1 van de 3 finalisten voor Pensioenfonds van het Jaar. Ook daar zijn we trots op! ABN Amro mocht de hoofdprijs in ontvangst nemen.

Lees ons verantwoord beleggen beleid 2021-2025.

Bestuursvoorzitter Eline Lundgren van bpfBOUW neemt de prijzen in ontvangst. (Credits: Sander Nieuwenhuys)