Update over onze bereikbaarheid

Het kabinet heeft extra maatregelen genomen in verband met het coronavirus. Dit betekent dat ook onze medewerkers vanaf vrijdag 13 maart zoveel mogelijk vanuit huis werken. Wij zetten op een rijtje wat dit voor u betekent:

Geen persoonlijke gesprekken op locatie

De komende tijd kunt u helaas geen persoonlijke afspraak op locatie met ons maken.

Ook de gesprekken van onze relatiemanagers met werkgevers kunnen voorlopig niet op locatie plaatsvinden. Met iedereen waarmee wij al een afspraak hadden gepland, zoeken we naar een goed alternatief. Relatiemanagers zijn net als anders via telefoon en e-mail bereikbaar.

Bouwt u pensioen bij ons op of ontvangt u pensioen?

Belt u dan naar 020 583 40 40 als u vragen heeft over uw pensioen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 17.30 uur. En op vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Verder blijven wij per e-mail en post gewoon bereikbaar via onze bestaande contactgegevens.

Krijgt u van ons post met de vraag om formulieren of documenten terug te sturen? In sommige gevallen kunnen wij u op dit moment geen antwoordenvelop meesturen. Gebruikt u dan een eigen envelop en stuur deze naar: bpfBOUW - Antwoordnummer 3429 - 1000 PA Amsterdam. U hoeft dan geen postzegel te plakken.

Bent u werkgever?

En heeft u vragen over premies of het aanleveren van uw gegevens? Mailt u dan uw vraag naar premies@bpfbouw.nl of bel ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 12.00 uur via 020-583 42 00. 

Heeft u vragen voor de werkgeversdesk? Stuurt u dan uw vraag naar werkgevers@bpfbouw.nl. Laat het ons gerust weten als u wilt dat wij u terugbellen. 

Vermeld in uw e-mail uw aansluitnummer. U ontvangt zo snel mogelijk een antwoord op uw vraag.

13-03-2020