Winnaar actie bpfBOUW ontvangt iPhone 7

De winnaar van de actie “Opgeruimd staat netjes!” van bpfBOUW is Ruud van Beuningen, werkzaam bij Heijmans Infra in Rosmalen. Op 7 februari ontving Ruud zijn prijs, een iPhone 7, uit handen van bestuursvoorzitter Jan Ruis van bpfBOUW.

Deelnemers van bpfBOUW die vóór 1 januari 2017 hun e-mailadres hadden ingevuld in Mijn Bouwpensioen en voor digitale post hadden gekozen, maakten kans op een iPhone. Ruud is hierbij als gelukkige winnaar uit de bus gekomen.

Wil jij ook digitale post van bpfBOUW? Geef ons jouw e-mailadres en mis niets meer!

Aanmelden voor digitale post regel je snel en eenvoudig, nu ook zonder in te loggen met DigiD. Je ontvangt een e-mail wanneer je post klaar staat in Mijn Bouwpensioen. Om je post te bekijken, log je in met DigiD. Handig en wel zo veilig. Zo mis je niets!
foto van Andries Hoeksma (relatiemanager bpfBOUW), Ruud van Beuningen (winnaar) en Jan Ruis (voorzitter bpfBOUW)
Van links naar rechts: Andries Hoeksma (relatiemanager bpfBOUW), Ruud van Beuningen (winnaar) en Jan Ruis (voorzitter bpfBOUW)

Uw mening is belangrijk!

BpfBOUW wil graag weten wat u van de actie “opgeruimd staat netjes!” en de dienstverlening van bpfBOUW vindt. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening verbeteren. Deelnemen aan dit onderzoek duurt maximaal 6 minuten.

Naar het onderzoek

15-02-2017