Pensioenadministratie

Uw pensioenadministratie doet u in de Selfservice Werkgevers Portal (SWP) op pensioenaangifte.apg.nl.

U levert uw loon- en premiegegevens aan via het Selfservice Werkgevers Portal. Meldingen over uw levering ontvangt u per e-mail, niet meer per brief. Bekijk de handleiding van de Selfservice Werkgevers Portal.
Wijzigingen in uw bedrijfsgegevens, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, geeft u door op de Selfservice Werkgevers Portal. Bekijk de handleiding van de Selfservice Werkgevers Portal.

Huurt u een uitzendkracht in? Dan hoeft u voor deze uitzendkracht geen pensioenpremie af te dragen. De verloning en premieafdracht loopt via het uitzendbureau.

Zendt u uitzendkrachten uit in de bouwsector? Dan kan het zijn dat er een premieplicht is. Dit hangt af van of u lid bent van ABU of NBBU en of u voor meer of minder dan 50 procent uitzendt.

Meer weten hierover?

Ook uw bankgegevens kunt u zelf aanpassen op het Selfservice Werkgevers Portal. Hier vindt u de handleiding van Selfservice Werkgevers Portal.

Heeft u hulp nodig bij het werken in de Selfservice Werkgevers Portal?

Levert u voor het eerst uw gegevens aan bij bpfBOUW? Lees dan meer over de Premie en InningsSystematiek (PRINS) van bpfBOUW