Uitzendkrachten

Huurt u een uitzendkracht in? Dan hoeft u voor deze uitzendkracht geen pensioenpremie af te dragen. De verloning en premieafdracht loopt via het uitzendbureau.

Zendt u uitzendkrachten uit in de bouwsector? Dan kan het zijn dat er een premieplicht is. Dit hangt af van of u lid bent van ABU of NBBU en of u voor meer of minder dan 50 procent uitzendt.

Voor uw uitzendkrachten geldt een gedeelte van de cao voor Bouw & Infra. Dit betekent dat u een premieplicht heeft bij ons.

Voor uw uitzendkrachten geldt de Cao ABU of NBBU met daarin een verwijzing naar een deel van de bepalingen uit de Cao Bouw & Infra. Tevens heeft u een premieplicht bij ons en betaalt u pensioenpremie voor uw uitzendkrachten bij bpfBOUW. Dit vloeit voort uit de verplichtstelling van bpfBOUW.
Voor uw uitzendkrachten geldt de gehele cao voor Bouw & Infra. Daarnaast bouwen de uitzendkrachten pensioen op bij bpfBOUW op grond van de verplichtstelling van bpfBOUW. Op administratienet.nl vindt u meer informatie over de situaties en voorwaarden.
U kunt de uitzendkracht aanmelden via uw maandelijkse of vierwekelijkse pensioenaangifte via Administratienet. Lees meer over de regels rondom uitzendkrachten. Vragen? Bel met de afdeling Incasso: 020 583 42 00.