Hulp bij geldproblemen

Lukt het u niet meer om uw rekeningen te betalen? En heeft u al langere tijd geldproblemen? Dan krijgt u mogelijk te maken met schulden. Voor geldproblemen hoeft u zich niet te schamen. Bijna 1 op de 5 van alle huishoudens in Nederland heeft schulden. Lees hier wat wij voor u kunnen doen.

Geldzorgen kunnen leiden tot stress, minder concentratie en een negatieve invloed hebben op uw werk. U wilt schulden voorkomen of aanpakken. Weet dat u er bij geldproblemen niet alleen voor staat. Wij bieden u gratis hulp aan, samen met de Nederlandse Schuldhulproute. Dit is een onafhankelijke organisatie die mensen informeert bij geldproblemen en helpt schulden aan te pakken. U hoeft ons niets te vertellen over uw eigen situatie om hulp te krijgen.

Wilt u gratis tips en adviezen?

Heeft u wel eens twijfels over uw geldzaken? Of heeft u schulden? Wat uw situatie ook is, voor hulp belt u gratis naar 0800-8115 of doe de gratis anonieme test op Geldfit.nl. Binnen 2 minuten krijgt u tips en adviezen die passen bij uw eigen situatie. U hoeft hiervoor geen financiële gegevens te delen.