Verhuizen

Als u binnen Nederland of naar Nederland verhuist, hoeft u dat niet aan ons door te geven. Wij krijgen uw nieuwe adres automatisch door van de gemeente.

Verhuist u vanuit Nederland naar het buitenland? Dan schrijft u zich uit bij uw gemeente. Het is belangrijk dat u uw buitenlandse adres doorgeeft aan de gemeente waar u zich uitschrijft. De gemeente geeft uw nieuwe adres dan aan ons door. 

Controleer daarna op Mijn Bouwpensioen of uw nieuwe adres bij ons bekend is.

Bekijk hier waar u rekening mee moet houden als u met pensioen gaat in het buitenland.

Verhuist u in het buitenland? Dan geeft u uw nieuwe adres door aan de Registratie Niet-ingezetenen (RNI). Dat kan bij een (online) loket van de RNI. Dit kan als u zich bij een Nederlandse gemeente heeft uitgeschreven toen u naar het buitenland verhuisde. De RNI geeft uw nieuwe adres dan automatisch aan ons door. Controleer wel uw nieuwe adres op Mijn Bouwpensioen.
 
Woont u in het buitenland en bent u nog niet ingeschreven bij de RNI? Lees dan hier hoe u dat kunt regelen.
 
Kunt u uw nieuwe adres niet doorgeven aan de RNI? Dan kunt u uw nieuwe adres aan ons doorgeven op een van deze manieren:
• Via uw gegevens op Mijn Bouwpensioen;
• Stuur een e-mail naar administratie@bpfbouw.nl;
• Stuur een brief naar:
 
        BpfBOUW
        Postbus 637
        1000 EE  Amsterdam
 
Let op: wij slaan uw nieuwe adres dan op als postadres. Uw woonadres kunnen wij niet aanpassen. Uw woonadres aanpassen kan alleen via de RNI.
Geef uw IBAN-nummer en de Swift-code van uw bank via Mijn Bouwpensioen aan ons door. Kijk hiervoor op uw bankafschrift of vraag deze op bij uw bank. 
 
Als u een nieuwe baan in het buitenland heeft, kunt u ervoor kiezen uw pensioen mee te nemen naar een buitenlandse pensioenverzekeraar. Dit heet waardeoverdracht. U kunt uw pensioen ook laten staan bij bpfBOUW.