Verhuizen

Jong koppel pakt verhuisdozen in

Ga je binnenkort verhuizen? Dan heb je waarschijnlijk een hoop te regelen. Als je in Nederland blijft (of gaat) wonen, geeft de gemeente je verhuizing automatisch aan ons door. Dat is alvast een zorg minder. 

Emigreren is een spannende stap waar veel bij komt kijken. Wij wensen je alvast veel plezier en succes. Lees op met pensioen gaan in het buitenland welke praktische zaken veranderen voor je pensioen. Tijdens de uitschrijving bij je gemeente kun je meteen het nieuwe buitenlandse adres opgeven. Dan krijgen wij automatisch de juiste gegevens door. Op Mijn Bouwpensioen kun je zien of je nieuwe adres al bij ons bekend is.


 

Wanneer je in het buitenland van adres wijzigt, geef je dit zelf aan ons door. Dat kan op een van de volgende manieren:

Ook in het buitenland wil je je pensioen graag op het juiste rekeningnummer ontvangen. Geef wijzigingen daarom zo snel mogelijk aan ons door. Dat kan eenvoudig via Mijn Bouwpensioen

Voor buitenlandse rekeningnummers hebben we je IBAN-nummer en de SWIFT-code van de bank nodig. Die gegevens vind je bij internetbankieren, op een bankafschrift of je kunt ze opvragen bij je bank. Kom je er niet uit? Lees meer over een buitenlands rekeningnummer.

Ga je werken in een ander land? Je kan er dan voor kiezen om je pensioen over te zetten naar een buitenlandse pensioenverzekeraar. Dit heet internationale waardeoverdracht. Je keuze kan belangrijke gevolgen hebben. We raden daarom aan om deze informatie over waardeoverdracht te lezen.